ProefLab Favicon

Proef het zélf!
Deltawerk//
 
Het ProefLab// - Logo Wit

Proef het zélf!

 
Groente snijden

Duurzaam bereid

Op deze prachtige locatie in het bos, vinden wij het belangrijk zo veel mogelijk te werken met streekproducten. De omgeving heeft zoveel lekkers te bieden, daar maken we graag gebruik van! Bijvoorbeeld verse groenten van EKO-boerderij ‘de Eerste’, Wijn van wijnboerderij Maronesse en vlees uit de Weerribben. Zoveel mogelijk biologisch en zonder toevoegingen, dat proef je terug in onze gerechten.


Bekijk lunchkaartBekijk dinerkaart
Diner ProefLab
Stoofpotje ProefLab

Proef de seizoenen

Doordat wij veel samen werken met ondernemers uit de regio, hebben wij veel seizoensgerechten op de kaart. De kaart wisselt regelmatig, zodat er altijd wat te proeven blijft.


Het restaurant is een plek waar de veganist, de vegetariër, de vleeseter en tevens de trouwe viervoeter zijn hart kan ophalen. Een verrassend menu, variërend met seizoensproducten en toegankelijk voor een brede doelgroep van jong tot oud. Ook zijn het huisgemaakte gebak, de verse bonenkoffie en een aantal klassieke ProefLab ‘proevers’ volledig geïntegreerd in het DNA van het restaurant. Dé plek waar de bezoeker voorafgaand en na zijn bezoek aan het Waterloopbos naar toe trekt en een plek waar men graag naar terugkeert.

Waterloopbos Fotowedstrijd inzending
Brood bakken

Ervaringen

Barbara Mul

Leuke plek voor een bedrijfsuitje!

Saskia Pietersen

We hebben na onze wandeling genoten van een heerlijke kop thee met een vers gebakken appeltaart en een Deltakoek. Bijde waren heerlijk! Ook voor onze hond was er een menukaart. De Tonijn was in 1 hap op😅

Richard L.

Op het terras, met uitzicht op het meest indrukwekkende kunstwerk in het Waterloopbos, heerlijk geluncht. De maaltijdsalades waren royaal voorzien van zalm of geitenkaas en smaakten bijzonder goed. Geserveerd door attente en vriendelijke bediening. Zeker een aanrader voor of na een mooie wandeling.

Sfeerimpressie