ProefLab Favicon

Het paviljoen
Deltawerk//
 
Het ProefLab// - Logo Wit

Het paviljoen

 
Nieuw entreegebouw

Het paviljoen

Ruim 5 jaar geleden benaderde Natuurmonumenten moederbedrijf Strandhoeve voor het exploiteren van de horeca op een nieuwe plek in het Waterloopbos.

De visie van de Strandhoeve e.g. - lokaal betrokken, koken met verse pure ingrediënten en servicegericht - sprak Natuurmonumenten aan. Zo is er een mooie samenwerking tot stand gekomen, tot waar we nu staan.

Eind september 2018 heeft de Strandhoeve een (tijdelijk) paviljoen gebouwd in het Waterloopbos. In 2023/2024 worden de plannen voor een nieuw bezoekerscentrum gerealiseerd. Een inspirerende plek waar we onze visie verder mogen uitbreiden en waar Natuurmonumenten de ruimte heeft om de geschiedenis van het Waterloopbos te kunnen exposeren. We kunnen niet wachten om je hier te ontvangen! Nog heel even geduld...

Je kunt bij Het ProefLab terecht voor lunch, High Tea en diner. Ook is er geluidsdempende inspiratieruimte op de eerste verdieping af te huren voor meetings en vergaderingen, met prachtig uitzicht over de Deltagoot.