met kokosmelk, gerookte kip en een julienne van wortel, geserveerd met focaccia
met in julienne van komkommer, geserveerd met focaccia
mosterdsoep, snee brood met (groente-) kroket en salade met warme kip
met chipotle salsa, sla en bieslookmayonaise
met harissa (Arabische sambal), kaas en sla
met truffelmayonaise
met mosterdmayonaise
met spicy salsa, Parmezaanse kaas en mayonaise
met sla, augurk, gebakken uitjes en harissamayonaise
subtiel gemarineerd in vadouvan, met sla, groene asperges, sojaboontjes en mierikwortelmayonaise
met chipotle salsa, sla en bieslookmayonaise
met sla, rode ui, mini mais, tomaten chutnet en mosterdmayonaise
van zongedroogde tomaat, sla, sojaboontjes, mini mais, falafel en citroenmayonaise
met sla, rode ui, mais, gedroogde ui en citroenmayonaise
met sla, mais, kidneybonen, salsa, komkommer, texmex dressing, guacemole en tortilla-chips, geserveerd met focaccia
Koreaanse stijl gemarineerd rundvlees, geserveerd met biologische friet en een frisse salade
met focaccia en roergebakken groenten, geserveerd met biologische friet en een frisse salade
met sla, augurk, gebakken uitjes en harissamayonaise, geserveerd met biologische friet en een frisse salade
met atjar, tjampoer en gebakken uitjes, geserveerd met biologische friet en een frisse salade
mini-kaassouffles, (groenten-) kroket of kipnuggets, met mayonaise
met stroop en poedersuiker
boerenkaas tussen 3 dunne sneden brood, met ketchup
van perzik en kardemom met slagroom en chutney van perzik en framboos
3 bolletjes vanille ijs met chocoladesaus en slagroom
Onze keuken werkt veel met verse, lokale en huisgemaakte producten. De invulling van een gerecht kan daardoor iets wijzigen. We serveren standaard bruin brood. We hebben glutenvrij brood in huis waardoor veel gerechten ook glutenvrij zijn te maken. Vragen over allergenen? Stel ze ons gerust.
Vegetarisch (mogelijk)
Veganistisch (mogelijk)
Glutenvrij (mogelijk)
Geef je dieetwensen aan bij je bestelling!
Lunchen of dineren bij Het ProefLab// in Marknesse. Op deze prachtige locatie in het bos, vinden wij het belangrijk zo veel mogelijk te werken met streekproducten. De omgeving heeft zoveel lekkers te bieden, daar maken we graag gebruik van!
Bijvoorbeeld verse groenten van EKO-boerderij ‘de Eerste’, Wijn van wijnboerderij Maronesse, groente uit eigen groentetuin en vlees uit de Weerribben. Zoveel mogelijk biologisch en zonder toevoegingen, dat proef je terug in onze gerechten.
Maandag | 10:00 - 17:00 |
Dinsdag | 10:00 - 17:00 |
Woensdag | 10:00 - 17:00 1 januari gesloten |
Donderdag | 10:00 - 17:00 |
Vrijdag | 10:00 - 17:00 |
Zaterdag | 10:00 - 17:00 |
Zondag | 10:00 - 17:00 |